Fietsvakantie startpagina

Frankrijk

Frankrijk is en blijft een prachtig vakantie land en dat ook voor een fietsvakantie. Lekkere temperaturen, gevarieerde landschappen, heerlijk eten en een warme sfeer. Een land waar je een luie vakantie kan houden, maar ook een land waar veel te zien en beleven is. En bovenal: een land met mooie routes om te fietsen en wandelen. Hieronder vind je een aantal prachtige fietsroutes, om je vakantie sportief en mooi in te vullen!

Meer Frankrijk

Oostenrijk

Oostenrijk is een ideaal land om te fietsen : er is een prettige temperatuur, er zijn prachtige landschappen en er is veel cultuur te vinden. Mis het niet en lees snel verder voor een top drie van fietsroutes.

Meer Oostenrijk

Italië

Jaarlijks komen er miljoenen toeristen het prachtige Italië bezoeken en dit is niet voor niets! Het land biedt een echte vakantiesfeer door de heerlijke temperaturen, hartelijke mensen en bovenal de heerlijke Italiaanse keuken met mediterrane smaken en krachtige wijnen. Ook de natuur is niet mis: prachtige wijnvelden, olijfboomgaarden, heuvels, steden en dorpjes: noem maar op. Voor fietsreizen is het land ideaal: voor ieder is er wat wils. Van pittige tochten tot routes die goed met kinderen te doen zijn, het kan allemaal! Twijfel niet langer en kies voor een prachtige fietstocht door de Italiaanse gebieden.

Meer Italië

Duitsland

Duitsland is een prachtig land om doorheen te fietsen. Qua voorzieningen is het goed geregeld: er liggen mooi aangelegde fietspaden door het hele land en er zijn veel fietsroutes te vinden. Ook is er een prachtige natuur met bergen, bossen en prachtige wateren. In steden zijn er allerlei heerlijke plekjes te vinden om cultuur op te snuiven of op een terras bij te komen. In Duitsland is het perfecte weer om te fietsen. Het is er bijna nooit te heet maar een lekker zonnetje laat je echt van de zomer genieten.

Meer Duitsland

 

Fietsvakantie bestemmingen

Europa

Azië

Afrika

Amerika’s

Fietsreizen organisaties

Fietsvakantie artikelen

fietsvakantie 2016