Vuurwerk vrije vakantieparken 2019/2020

Voor een groep mensen is oud en nieuw zonder vuurwerk ondenkbaar. Tegelijkertijd is er een groeiende groep mensen die de overlast met oud en nieuw niet vinden opwegen tegen de lol. Daarnaast is er ook een groep mensen die gewoon last hebben van het lawaai en/of de rook. Denk aan mensen met astma of kleine kinderen en vergeet de huisdieren niet. Het aantal vakantieparken waar geen vuurwerk is toegestaan groeit de laatste jaren gestaag, al zijn er ook afvallers.

De parken zaten voor 2018/2019 al snel vol. Wil je in 2019/2020 vuuwerkvrij logeren wees er dan op tijd bij. Onderstaand de voorlopige informatie voor 2019!

Lees verder

West-Vlaanderens Mooiste : 20 - 23 augustus 2020

West-Vlaanderens Mooiste is het ideale evenement om West-Vlaanderen gedurende één of meerdere dagen te ontdekken met de fiets! Bezoek je elke dag vanuit Roeselare een andere regio: het Heuvelland, de Kust, de Leiestreek en de Polders.

Fietsen langs idyllische plekjes, geniet van mooie landschappen en vergezichten en het ontdekken van toeristische trekpleisters. We verwelkomen beginnende en geoefende fietsers met tochten op maat.

Lees verder