Rond Uit Dordrecht fiets4daagse : 2 - 5 juni 2020

Rond Uit Dordrecht organiseert alweer de zesde fietsvierdaagse vanuit Dordrecht Er zijn weer mooie routes uitgezet die de unieke kwaliteiten van de Drechtsteden, Noord-Brabant, de Alblasserwaard en Krimpenerwaard en de Biesbosch op een mooie wijze met elkaar verbinden.

Elke dag kan gekozen worden uit routes van 30, 50 en 80 km. Speciaal voor de deelnemers worden op de routes enkele musea opengesteld. Tijdens deze week kan door de deelnemers gratis gebruik worden gemaakt van het gehele lijnennet van de Waterbus.

In 2020 hebben de routes elke dag een thema, dit zijn: stadsrechten , VN-dag World Bicycle dag , bevrijding en stoom

Er is net zo als voorgaande jaren weer een avondprogramma.. Meer informatie vind je op de site van de Rond Uit Dordrecht.


Dordrecht (vvv) is voor velen de onbekende schatkamer van Holland. Met meer dan 1000 monumenten en bijna 800 jaar stadsrechten een mooie uitvalbasis voor de omgeving. Dordrecht is, wellicht anders dan je zou verwachten van een buitenwijk van Rotterdam, een verrassend leuke stad . En de omgeving heeft midden in het stedelijk gebied meer groen dan je zou denken. De Biesbos in het zuiden en het groene hart in het noorden laten je zo vergeten dat dit een van de drukste en meest geïndustrialiseerde gebieden van Nederland is.

Resort De Biesbosch (10 KM Fiets), Hotel-Restaurant De Witte Brug (17 KM Fiets) en Novotel Rotterdam Brainpark (22 KM Fiets)

website: ronduitdordrecht.nl hier vind u informatie over tijden,inschrijving en inschrijfgelden.

5 gedachten over “Rond Uit Dordrecht fiets4daagse : 2 - 5 juni 2020

 • 22 mei 2019 om 22:46
  Permalink

  Waar start de fietsvierdaagse in Dordrecht 4-7 juni?

  Beantwoorden
 • 3 februari 2016 om 13:07
  Permalink

  Wij zijn voornemens met de fietsvierdaagse mee the doen. Maar kunt u mij adressen geven van campings in de omgeving. Wij wonen in Losser en willen dan met de caravan komen. Vr gr en bvd Hans en Ida van den Berg

  Beantwoorden
  • 10 februari 2016 om 09:26
   Permalink

   Beste Hans en Ida,

   Op de website van http://www.ronduitdordrecht.nl vind u onder Evenement de melding overnachten. Als u daarop klikt krijgt u een lijst van campings, bed en breakfast en hotels in de directe omgeving.

   Vriendelijk groet,

   Gerda Ligtvoet
   secretaris

   Rond Uit Dordrecht

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *