Vuurwerk vrije vakantieparken 2017

Voor een groep mensen is oud en nieuw zonder vuurwerk ondenkbaar al wordt die groep langzaam kleiner en komen er steeds meer mensen die de overlast met oud en nieuw niet vinden opwegen tegen de lol. Daarnaast is er ook een groep mensen die gewoon last hebben van het lawaai en/of de rook denk aan mensen met astma of kleine kinderen en vergeet de huisdieren niet. Het aantal vakantieparken waar geen vuurwerk is toegestaan groeit de laatste jaren gestaag. Lees verder

Fiets3daagse Boekel : 4 - 6 juli 2017

De afstanden zijn 30, 45 of 60 km per dag. Vanaf 9.30 uur t/m 11.30 uur kunt u starten. Rustplaats sluit om 14.30 uur. Eindcontrole om 17 uur. Voor een versnapering wordt gezorgd (inbegrepen).

Inschrijving, start en finish zijn bij Partycentrum Nia Domo.

Inschrijfgeld voor 3 dagen € 8,00 voor volwassenen, voor kinderen tot 12 jaar: € 3,50. U kunt ook per dag betalen: € 3,50, voor kinderen tot 12 jaar: € 2,00.

Bij vertrek ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en een versnapering. De route is overigens geheel uitgepijld

Boekel_Huize_Padua_Rijksmonument

Fietsen in Boekel, aan de rand van de Peel en de Meijerij!

Lees verder

Drunense Fietsvierdaagse : 18 - 21 juli 2017

Elke dag vrij de afstand kiezen bij deze fietsvierdaagse op en rond de drunense duinen.

Op woensdag een speciale kinderfietstocht!
Er wordt een veilige, kindvriendelijke route uitgezet, met daaraan een thema gekoppeld.
De route is 18 km lang en ouders, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom om met hun (klein)kinderen deze tocht te fietsen.

Lees verder

Fietsvierdaagse van Sint-Oedenrode : 18 - 21 juli 2017

Vier dagen lang ontdekt u wat het gebied in de driehoek tussen ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg u kan bieden: bossen, zandverstuivingen, dijkjes, vennen, het Dommeldal, idyllisch gelegen boerderijen, schaapskuddes, oude gehuchten, aantrekkelijke dorpen met leuke terrasjes en winkeltjes en prachtige fietspaden.

Fietsvierdaagse van Sint-Oedenrode

(c) rooi fietst
(c) rooi fietst

Lees verder