Fietsvierdaagse van Sint-Oedenrode : 16 - 19 juli 2019

Vier dagen lang ontdekt u wat het gebied in de driehoek tussen ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg u kan bieden: bossen, zandverstuivingen, dijkjes, vennen, het Dommeldal, idyllisch gelegen boerderijen, schaapskuddes, oude gehuchten, aantrekkelijke dorpen met leuke terrasjes en winkeltjes en prachtige fietspaden.

Fietsvierdaagse van Sint-Oedenrode
(c) rooi fietst
(c) rooi fietst

Accommodatie Sint Oedenrode

De start is op camping de kienehof, waar u ook kunt overnachten. Verderop zijn er nog een aantal vakantieparken en hotels. Pullman Eindhoven Cocagne (18 KM Fiets), Novotel Eindhoven (19 KM Fiets), Hotel-Restaurant Boschoord (21 KM Fiets), Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch (22 KM Fiets) en Wellness-Hotel Helmond (24 KM Fiets). Op de site van de organisatie vind u nog een aantal accommodaties in de omgeving.

Naar de website

2 gedachten over “Fietsvierdaagse van Sint-Oedenrode : 16 - 19 juli 2019

 • 1 april 2017 om 14:58
  Permalink

  Wat ontzéttend jammer dat deze fiets 4-daagse precies samenvalt met de fiets 4-daagse van Toerclub Wilhelmina in Eindhoven….!!!!!!!
  Vorig jaar had ik dus zomaar 8 dagen fietsplezier in de naaste omgeving en nu helaas maar 4.
  Kunnen jullie daar in het vervolg rekening mee houden of is dit lastig?

  Een groet, Noor

  Beantwoorden
  • 5 april 2017 om 05:59
   Permalink

   Fietsvierdaagsen.nl is geen onderdeel van de organisatie van een fietsvierdaagse. Het is dus niet mogelijk een antwoord in te vullen. Onder andere zaken als beschikbaarheid van vrijwilligers en startlocatie spelen en rol. Maar het kan ook een ‘foutje’ zijn

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *