Contact met fietsvierdaagsen.nl

Let op

Dit formulier niet gebruiken voor vragen, aanmeldingen en dergelijke voor een bepaalde fietsvierdaagse. Daarvoor moet u op de site van de betreffende organisatie zijn. Dit formulier is bedoelt voor contact met de redactie van fietsvierdaagsen.nl

 

Vragen stellen mag ook via  facebook

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

voor informatie over een specifieke vierdaagse bezoekt u de website van de organisatie. de link vindt u telkens onderaan elke vermelding

Fietsvierdaagsen is een wat uit de hand gelopen hobby project. Advertenties op de site en in de nieuwsbrief compenseren deels de gemaakte uren voor onderhoud en beantwoorden van vragen. 

Maar uiteindelijk moet de schoorsteen hier ook echt roken. Er is de komende tijd nog ruimte voor een aantal projecten, heeft u nog een (wordpress) website die dringend onderhoud nodig heeft. Technische aanpassingen ( php/mysql/css/html etc) of andere problemen neem dan vrijblijvend contact op.

fietsvierdaagsen.nl heeft geen enkele directe relatie met de organisatie van welke vierdaagse dan ook. fietsvierdaagsen.nl is slechts een kalender met alle fietsvierdaagsen bij elkaar.

4 gedachten over “Contact met fietsvierdaagsen.nl

 • 14 juni 2017 om 15:17
  Permalink

  hallo organisatie
  kunnen wij ons nog inschrijven voor de fietsvierdaagse van uit MEPPEL en is er nog een camperplaats met stroom zo ja horen we dat graag van U .
  Als de mogelijk er is dan graag dan graag inschrijven
  In afwachting wachten wij op antwoord .

  • 14 juni 2017 om 16:01
   Permalink

   deze site is niet van de organisatie

 • 13 juni 2017 om 19:40
  Permalink

  ik blijf zoeken waar wij kunnen starten nu is markelo niet groot dus we zien wel

  • 14 juni 2017 om 06:44
   Permalink

   Inmiddels is deze vierdaagse van start gegaan en ik hoop dat u de startlocatie heeft kunnen vinden.

   De start staat aangeven op het kaartje bij de vermelding van de fietsvierdaagse (https://fietsvierdaagsen.nl/fiets-4-daagse-markelo). Op die pagina vind u ook een link naar de website van de organisatie van de vierdaagse. Dat is deze site namelijk niet. Daar is alle info te vinden inclusief het adres van de start.

Reacties zijn gesloten.