Fiets en andere beurzen 2020

Nederland (en België) kennen een aantal vakantie gerelateerde beurzen en bijeenkomsten. De bekendste is waarschijnlijk de vakantiebeurs die in de jaarbeurs van utrecht plaatsvindt. Hoewel hier ook inspiratie over fietsvakanties kunt opdoen is deze beurs niet specifiek een fietsvakantiebeurs. Hiervoor kunt u beter een paar weken later naar de wandel- en fietsbeurs die ook in Utrecht plaatsvindt ( er is ook een versie in Vlaanderen). Laat je niet al te veel afschrikken door de ons-kent-ons sfeer en die idioten die de halve wereld rondfietsen. Ook voor het blokje om dichtbij is er volop informatie. De fietsbeurs combineert sinds 2018 met de bikemotion beurs. Zo heb je op 1 beurs een complete beurs van racefiets tot MTB, vakantiefiets, toerfiets en e-bike.

Beurzen 2020

Reisorganisaties

Reisorganisatie kras heeft begin april een fietsdag waar je kennis kunt maken met de organisatie en hun reizen.

De fietsvakantiewinkel heeft in het voorjaar een aantal zaterdagen thema dagen. Veel lezingen, tenten en informatie. Houd hun nieuws pagina in de gaten of schrijf je in voor hun nieuwsbrief.

Voor specialistische reizen zoals bijvoorbeeld mountainbike clinics neemt u het beste direct contact op met een reisorganisatie die deze reizen aanbiedt.

Informatie zoeken fietsvakantiebeurs

2 gedachten over “Fiets en andere beurzen 2020

 • 20 juni 2016 om 10:03
  Permalink

  Graag zou ik willen weten hoe de beurs op 31-01-2004 in NIEUWEGEIN heette.
  Wie kan mij helpen?

  Beantwoorden
  • 4 februari 2018 om 12:45
   Permalink

   * 31 januari t/m 1 februari 2004: 22ste Fietsvakantiebeurs Nederland

   De 22ste Fietsvakantiebeurs wordt opnieuw in Nieuwegein gehouden en wel in dezelfde lokatie als vorig jaar: het Sport- en evenementencomplex Merwestein, Merweplein 1, Nieuwegein.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *