Fietshotel aan de voet van de Pyreneeën

Masia la pineda is een uniek onderkomen voor fietsers in de Pyreneeën ,door de uitstekende vrije ligging rustig, maar toch dichtbij zee 15 km, vliegveld, Girona, Barcelona enzovoorts.

Aan de voet van de Pyreneeën, met zicht op natuurgebied Montseny, de mogelijkheden van verblijf in luxe kamers, appartementen of een plaats op de camping. Beschikt verder over een werkplaats, afspuitplaats en afgesloten stalling, Dit fietshotel grenst direct aan MTB route’s, 100 m vanaf de verharde weg. En is ook geschikt voor groepen (groepsaccommodatie in voorbereiding )

Fietshotel Pyreneeën
Lees verder

Fietsers Welkom – Natuur kampeerterreinen

In Nederland zijn in totaal 136 natuurkampeerterreinen (maart 2019), Frankrijk telt er inmiddels 10 en daarnaast zijn er nog een twintigtal terreinen speciaal voor groepen.

Sommige mensen verwarren een natuurkampeerterrein met primitief en basaal kamperen in de wildernis. Op een natuurkampeerterrein heb je schoon en goed sanitair met warm water en elektriciteit.

Kamperen op een natuurkampeerterrein doe je omdat je er rust, ruimte en privacy in een mooi landelijk en natuurlijk gebied vindt. Om er te mogen overnachten hanteren de natuurkampeerterreinen een voorwaarde: dat je Natuurkampeerkaart hebt.

Lees verder

Fietshotel Riviera Romagna Italië

De geografische ligging van Rimini en Cattolica in midden Italië maakt ze tot ideale uitgangspunten voor een fietsvakantie. Het heuvelachtige landschap met prachtige hellingen langs de zee biedt routes van allerlei aard, zowel voor de racefiets of mountainbike, beginners en gevorderden.

De heuvels van Romagna en de aangrenzende Marken (Le Marche) bieden naast sportieve uitdagingen ook het nodige op gebied van cultuur, gastronomie, gevarieerde landschappen, tentoonstellingen en allerlei evenementen gedurende het jaar. De zee, het strand leven en ontspannen in de zon liggen rond de idee van een vakantie die aangenaam zal verrassen. Lees verder