Fietsen aan de voet van de Pyreneeën

Fietsen aan de voet van de Pyreneeën

Masia la pineda is een uniek onderkomen voor fietsers ,door de uitstekende vrije rustige  ligging ,maar toch dichtbij zee 15 km ,vliegveld ,Girona, Barcelona enzovoorts.

Aan de voet van de Pyreneeën , met zicht op natuurgebied Montseny ,de mogelijkheden van verblijf van luxe kamers ,appartementen of een plaats op de camping verder de beschikken over een werkplaats,afspuitplaats en afgesloten stalling ,direct grenzend aan MTB route’s ,100 m vanaf de verharde weg, ook geschikt voor groepen(  groepsaccomedatie in voorbereiding )


Lees verder

Fietsers Welkom – Natuur kampeerterreinen

Fietsers Welkom – Natuur kampeerterreinen

In Nederland zijn in totaal 132 natuurkampeerterreinen (aantal per januari 2012). Sommige mensen verwarren een natuurkampeerterrein met primitief en basaal kamperen in de wildernis. Op een natuurkampeerterrein heb je schoon en goed sanitair met warm water en elektriciteit. Kamperen op een natuurkampeerterrein doe je omdat je er rust, ruimte en privacy in een mooi landelijk en natuurlijk gebied vindt. Om er te mogen overnachten hanteren de natuurkampeerterreinen een voorwaarde: dat je Natuurkampeerkaart hebt. Lees verder

Fietshotel Riviera Romagna Italië

Fietshotel Riviera Romagna Italië

De geografische ligging van Rimini en Cattolica maakt ze tot ideale uitgangspunten voor een fietsvakantie. Het heuvelachtige landschap met prachtige hellingen langs de zee biedt routes van allerlei aard, zowel voor de racefiets of mountainbike, beginners en gevorderden.

De heuvels van Romagna en de aangrenzende Marken (Le Marche) bieden naast sportieve uitdagingen ook het nodige op gebied van cultuur, gastronomie, gevarieerde landschappen, tentoonstellingen en allerlei evenementen gedurende het jaar. De zee, het strand leven en ontspannen in de zon liggen rond de idee van een vakantie die aangenaam zal verrassen. Lees verder