Fietshotel Riviera Romagna Italië

De geografische ligging van Rimini en Cattolica in midden Italië maakt ze tot ideale uitgangspunten voor een fietsvakantie. Het heuvelachtige landschap met prachtige hellingen langs de zee biedt routes van allerlei aard, zowel voor de racefiets of mountainbike, beginners en gevorderden.

De heuvels van Romagna en de aangrenzende Marken (Le Marche) bieden naast sportieve uitdagingen ook het nodige op gebied van cultuur, gastronomie, gevarieerde landschappen, tentoonstellingen en allerlei evenementen gedurende het jaar. De zee, het strand leven en ontspannen in de zon liggen rond de idee van een vakantie die aangenaam zal verrassen.

Verzorgde fietsvakantie

ferrettisport heeft twee hotels langs de kust waar een fietser voor een volledig verzorgde fietsvakantie. Kaarten, routes, verzorging, transport, huur van fietsen, GPS apparatuur enzovoorts.

Italië fietsvakantie mtb en race

En als jezelf of je partner het fietsen zat is, bied de omgeving van de hotels met de stranden ruimschoots gelegenheid voor wandelen een Nordic Walking. Of een bezoek aan het nabij gelegen San Marino.

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *