Heuvelland Fiets 4 Daagse : 2 - 5 juni 2020

Fietsen in zuid limburg rond Valkenburg aan de Geul. Zuid limburg is met zijn heuvels een van de meer uitdagende fietsgebieden van Nederland en daarom ook razend populair bij iedereen die zijn kuiten wil trainen voor het grotere bergwerk. Maar ook simpelweg genieten van het mooie limburgse landschap is natuurlijk best mogelijk.

De afstanden kunt u per dag vrij kiezen

Ben je uitgefiets dan relax je even in Thermea 2000 of een andere spa in limburg

heuvellandfiets4daagse.nl

Overnachten

Zuid limburg kent een drietal landal parken met Kasteeldomein Cauberg pal naast de start maar er zijn legio mogelijkheden in hotels, op campings of andere vakantieparken.

Hotel-Restaurant De Geulvallei (3 KM Fiets), Hotel-Restaurant De Burghoeve (3 KM Fiets), Hotel-Restaurant Valkenburg (3 KM Fiets), Bungalowpark Schin op Geul (6 KM Fiets), Landal De Waufsberg (12 KM Fiets), Hotel-Restaurant Bon Repos (13 KM Fiets), Landal Reevallis (18 KM Fiets), Resort Brunssummerheide (18 KM Fiets), Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg (19 KM Fiets) en Landal Hoog Vaals (20 KM Fiets)

2 gedachten over “Heuvelland Fiets 4 Daagse : 2 - 5 juni 2020

 • 24 mei 2015 om 18:37
  Permalink

  Hallo Mensen,

  Wij hebben ons opgegeven voor de fietsvierdaagse in Vilt, en nu willen we vragen of we de routes kunnen krijgen? we doen de 25 km.

  Groetjes Marian Bemelmans

  Beantwoorden
  • 24 mei 2015 om 18:56
   Permalink

   Deze website is niet van de organisatie. Even door klikken en contact zoeken

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *