Fietsvakanties Cycletours

Cycletours biedt al meer dan 35 jaar een divers pakket aan fietsriezen aan. Ook voor komend jaar weer een groot aantal oude en nieuwe bestemmingen. Cycletours heeft zijn fietsvakanties ingedeeld in verschillende doelgroepen: Fietsen met kinderen, ideaal voor gezinnen, met kindervriendelijke afstanden en accommodaties. Daarnaast zijn er reizen voor de fietsers waar de vakantie centraal staat. Ontspannen fietsen op bereikbare Europese bestemmingen, waarbij er ook voldoende dagen zonder fietsen zijn. Voor trainingswerk zijn er reizen naar bijvoorbeeld Alpen en Dolomieten. Tenslotte zijn er nog de reizen naar exotische bestemmingen, om het verre reizen en fietsen te combineren.

Fietsen op Cuba al zijn de geen cycletour-gangers ūüôā

Ook bij cycletours meer aandacht voor de toegenomen behoefte aan meer individuele reizen, echter wel met begeleiding waar nodig. Zoals de individuele reizen naar verre bestemmingen als Marokko, Thailand en Brazili√ę. Zelf reizen maar met uw eigen priv√©-gids!

Cycletours stippelt de fietsvakanties uit. De boekingen en administratie verloopt via andere reisorganisaties zoals sawadee

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *