Fiets5daagse de Friese elfsteden : 16 - 20 juli 2018

Fietsen door friesland langs de Friese 11 steden.

Voor accommodatie zijn er verschillende mogelijlheden, elke dag een pendel terug naar het startpunt of kies een van de hotel of camping arrangementen.

11steden-fietstoht

Maximaal 500 deelnemers


Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof (1 KM Fiets), Waterpark Zwartkruis (19 KM Fiets), Recreatiepark Tusken de Marren (19 KM Fiets), Vakantiepark It Wiid (20 KM Fiets), Landal Waterpark Terherne (22 KM Fiets), Waterpark Oan ‘e Poel (22 KM Fiets), Havenresort Terherne (22 KM Fiets) en Landal Waterpark Sneekermeer (23 KM Fiets)

Meer informatie

Fietsvakantie Friese elf steden

elfstedenrouteDe bewegwijzerde elf steden fietsroute is circa 250 kilometer lang afhankelijk van de variant en de uitstapjes die je maakt. Het is in 1 dag te fietsen maar leuker is het om er een veeldaagse tocht van te maken.

De route is te volgen via knooppunten en/of de zeshoekige bordjes van de friese elfstedentocht (elfstedenroute)

Behalve boven genoemde vijfdaagse zijn er verschillende reisorganinsaties die een meerdaagse fietstocht langs de elf steden aanbieden zoals kras en peter langhout (niet altijd)

Daarnaast is de route ook prima op eigen gelegenheid te fietsen, al zul je dan zelf de accommodaties moeten plannen en regelen. De route is terug te vinden in de fietsrouteplanner van de fietsersbond. Of bekijk de weergave op de kaart boven : 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *