Fietsvierdaagse in de Achterhoek – Laren : 4 - 7 augustus 2020

De routes brengen u  vanuit Laren langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. Zo fietst u langs kastelen, maar u kunt ook bij de diverse molens afstappen om deze te bezichtigen.

Natuurlijk kunt u gedurende de gehele route genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen we ook een vleugje Twente mee.

Start is net buiten Laren aan de Verwoldseweg ter hoogte van de Marsmansteeg

Naar de website van de organisatie.

Accommodatie rond Laren

Hotel-Restaurant De Scheperskamp (6 KM Fiets), Hotel-Restaurant Paasberg (7 KM Fiets), Resort De Achterhoek (8 KM Fiets), Landal De Vlinderhoeve (9 KM Fiets), Landal Twenhaarsveld (13 KM Fiets), Finspark Herikerberg (17 KM Fiets), Resort-Hotel Zutphen (17 KM Fiets), Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug (17 KM Fiets), Hotel Gilde (20 KM Fiets) en Landal Landgoed De Elsgraven (21 KM Fiets)

8 gedachten over “Fietsvierdaagse in de Achterhoek – Laren : 4 - 7 augustus 2020

 • 13 januari 2018 om 14:45
  Permalink

  We willen dit jaar eindelijk eens meefietsen in Laren.

  Beantwoorden
 • 8 januari 2018 om 14:06
  Permalink

  Wij willen dit jaar 2018 graag met fietsen met de fiets4daagse met 5 stellen vaar van 3 met de caravan en 2 zonder dus zoeken wij een camping waar bij verhuur of B&B is kunt u mij berichten of dit mogelijk is
  Graag hoor ik dat van u
  GROETJES ELLY
  Dicht bij de start

  Beantwoorden
  • 8 januari 2018 om 14:24
   Permalink

   Hoi,

   De omgeving van Laren kent verschillende campings. google op ‘camping laren’ en kies dan voor de kaart is de snelste manier om een overzicht te krijgen

   camping de vrolijk heeft bijvoorbeeld chalet verhuur.

   om de site van de organisatie staan er verschillende op een rijtje : http://www.fietsvierdaagse.net/informatie/overnachten.html

   Beantwoorden
 • 26 januari 2016 om 13:14
  Permalink

  wij zoeken een mooie en fijne fietsvakantie met overnachting in de achterhoek of Drenthe ca begin Aug. wie heeft ervaring hiermede?

  Beantwoorden
 • 24 december 2014 om 13:53
  Permalink

  De beste fietsvierdaagse van Nederland. Duidelijke routepijlen, prachtige landschappen, gezellige stempelposten, hele leuke mensen die deze fietsvierdaagse organiseren en bemannen. We hebben al meerdere malen meegedaan en overnachten altijd op camping De Vrolijk in Laren, ook een prima camping voor natuurliefhebbers.

  Beantwoorden
  • 23 december 2017 om 19:04
   Permalink

   dank voor deze tip

   groet, Corrie Glasbergen

   Beantwoorden
 • 7 september 2014 om 20:53
  Permalink

  Mooie routes, elke dag vier verschillende routes voor alle afstanden, je komt elkaar nooit tegen. Helaas geen bezoekjes aan plaatsjes, inspelen op markten, bezienswaardigheden die ook daadwerkelijk open zijn. In de natuur fietsen is prachtig maar ergens even gezellig iets drinken onderweg is ook best leuk en die gelegenheden miste ik.

  Beantwoorden
 • 7 september 2014 om 20:18
  Permalink

  mooie routes, fijne campings in de buurt, goede organisatie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *