Fietsvierdaagse in de Achterhoek – Laren : 7 - 10 augustus 2018

De routes brengen u langs de mooiste plekjes van de Achterhoek en Salland. Zo fietst u langs kastelen, maar u kunt ook bij de diverse molens afstappen om deze te bezichtigen. Natuurlijk kunt u gedurende de gehele route genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke Achterhoekse boerenhoeves, bossen en landerijen en elk jaar nemen wij ook een vleugje Twente mee.

Start is net buiten Laren aan de Verwoldseweg ter hoogte van de marsmansteeg

 

Hotel-Restaurant Paasberg (7 KM fietsroute), Hotel-Restaurant De Scheperskamp (7 KM fietsroute), Landal Twenhaarsveld (13 KM fietsroute), Camping de Holterberg (14 KM fietsroute), Finspark Herikerberg (17 KM fietsroute) en Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug (17 KM fietsroute)

 

Naar de website van de organisatie

Ook leuk

4 gedachten over “Fietsvierdaagse in de Achterhoek – Laren : 7 - 10 augustus 2018

 • 26 januari 2016 om 13:14
  Permalink

  wij zoeken een mooie en fijne fietsvakantie met overnachting in de achterhoek of Drenthe ca begin Aug. wie heeft ervaring hiermede?

  Beantwoorden
 • 24 december 2014 om 13:53
  Permalink

  De beste fietsvierdaagse van Nederland. Duidelijke routepijlen, prachtige landschappen, gezellige stempelposten, hele leuke mensen die deze fietsvierdaagse organiseren en bemannen. We hebben al meerdere malen meegedaan en overnachten altijd op camping De Vrolijk in Laren, ook een prima camping voor natuurliefhebbers.

  Beantwoorden
 • 7 september 2014 om 20:53
  Permalink

  Mooie routes, elke dag vier verschillende routes voor alle afstanden, je komt elkaar nooit tegen. Helaas geen bezoekjes aan plaatsjes, inspelen op markten, bezienswaardigheden die ook daadwerkelijk open zijn. In de natuur fietsen is prachtig maar ergens even gezellig iets drinken onderweg is ook best leuk en die gelegenheden miste ik.

  Beantwoorden
 • 7 september 2014 om 20:18
  Permalink

  mooie routes, fijne campings in de buurt, goede organisatie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *