Fiets 4 daagse Markelo : 18 - 21 juni 2019

De fietsvierdaagse zonder poespas voor fietsliefhebbers, liefhebbers van de natuur en de rustieke omgeving van Markelo. De routes zijn gepijld en worden aangeduid aan de hand van duidelijke route-beschrijvingen.

De start is bij het wapen van Markelo

Accommodate Markelo e.o.

Op  de website van de organisatie staan diverse accommodaties waaronder arrangementen. Even noordelijk van Markelo bij Rijssen  ligt het fletcher hotel salland

Finspark Herikerberg (4 KM Fiets), Landal Twenhaarsveld (7 KM Fiets), Camping de Holterberg (9 KM Fiets), Landal Landgoed De Elsgraven (13 KM Fiets), Hotel-Restaurant Paasberg (14 KM Fiets), Hotel-Restaurant De Scheperskamp (15 KM Fiets), Camping de Noetselerberg (16 KM Fiets), Resort De Achterhoek (16 KM Fiets), Hotel-Restaurant Hellendoorn (20 KM Fiets) en Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (21 KM Fiets)

markelose berg

Meer informatie en inschrijven: fiets-vierdaagse.nl

Ook leuk

3 gedachten over “Fiets 4 daagse Markelo : 18 - 21 juni 2019

 • 21 mei 2017 om 11:22
  Permalink

  Wil graag een adres waar je kunt starten en aan melden ik zie dat op geen enkele site??

  Beantwoorden
 • 18 juni 2016 om 12:44
  Permalink

  Afgelopen week fietsvierdaagse in Markelo mee gedaan, van 14 tot 17 juni. We fietsten de 60 km. Wat een mooie routes door het Twentse land. Ondanks enkele flinke regenbuien volop genoten.
  Vrijdag 6 km voor de binnenkomst van de laatste fietsdag een lekke band, die niet geplakt kon worden. Na een telefoontje werden we door een vriendelijke man voorzien van een andere fiets en de fiets met lekke band werd naar de fietsenmaker van Fietscity gebracht.
  Bij binnen komst na 60 km werden we naar de fietswinkel begeleid waar de fiets alweer klaar stond. Wat een service !!!
  We komen zeker nog een keer mee doen aan jullie goed verzorgde fietsvierdaagse.
  Fam Gijsbers

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *