Top 3 GSM toebehoren voor de fietsvakantie!

#1: fietshouder telefoon.

Vanaf 1 juli 2019 mag je je telefoon niet meer in de hand houden

Een fietshouder voor je GSM; handig en veilig in gebruik en passend voor elke telefoon. Tegenwoordig is er voor elke telefoon een fietshouder te verkrijgen. Je bevestigt de houder aan het stuur en klikt simpelweg de telefoon er in. Waarom is de houder veiliger? Net als in de auto leidt de telefoon af en zorgt het ervoor dat je oplettendheid nadelig wordt beïnvloed. Zit je telefoon in de houder, dan kun je de telefoon gemakkelijker bedienen en veilig op luidspreker bellen, zodat je beide handen aan je stuur kunt houden.

We denken niet alleen aan je veiligheid, maar ook je gezondheid. Want je kan ontspannen op weg met de navigatiefunctie op je telefoon, goed zichtbaar in de veilige fietshouder. Dus geen gedoe met kaarten, heel frustrerend als je er niet zo goed in bent, maar altijd meer werk dan eenmalig je bestemming invoeren. Je persoonlijke navigator en informatiebank op je stuur. Je zoekt eenvoudige leuke fietsroutes op, maar ook wat voor soort boom of bloem je bent tegen gekomen tijdens je fietstocht.

telefoonhouder fiets

Ook handig in combinatie met praktische fiets apps die te verkrijgen zijn in je app store. Dus de weg naar die ene mooie locatie ligt voor je open met de fietshouder. De fietshouder is ook gewoon te gebruiken op ruig of hobbelig terrein.

#2: Extra Geheugen.

Wat zou er nou nog meer handig zijn op een lange fietstocht behalve iets te drinken of te eten? Wat dacht je van extra geheugen (denk ook aan je camera) geheugen voor al die mooie foto’s en filmpjes die je gaat maken tijdens je vakantie.

Op de fiets zie je zo veel meer om te fotograferen en heb je ook meer tijd om foto’s te maken. Daarom is extra geheugen handig, zodat je geen tijd tijdens je vakantie hoeft te besteden aan het verwijderen en uitzoeken van je foto’s. Daarnaast moet je dan soms noodgedwongen leuke foto’s verwijderen voor potentieel leukere foto’s.

Waarom kiezen en verwijderen als je gewoon een extra geheugenkaart kan aanschaffen. Je kunt dan gewoon als je thuis komt nagenieten en je foto’s gaan uit zoeken, welk je wilt bestellen en bewaren.

#3: Bescherming voor je telefoon.

Goede bescherming voor je GSM  omdat je met weersomstandigheden te maken krijgt die erg kunnen veranderen en slecht kunnen zijn voor je telefoon. Wat dacht je van een stortbui of stevige wind. Tijdens elke reis is je telefoon veel kwetsbaarder omdat hij veel meer wordt blootgesteld aan omstandigheden die in je normale gebruik niet voorkomen en niet alleen weersomstandigheden. Een ongelukje zit in een klein hoekje.

Daarom is het handig om een telefoonhoesje mee te nemen op fietsvakantie, zodat je GSM beschermd is tegen vallen, stoten en krassen. Zodat je ontspannen je telefoon mee kunt nemen naar alle uithoeken van Nederland en zelfs de Wereld.

3 gedachten over “Top 3 GSM toebehoren voor de fietsvakantie!

 • 9 maart 2015 om 12:05
  Permalink

  Handige tips!

  Wij gaan elke zomer wel een paar weken kamperen en plannen dan vaak ook fietstochten in. Lekker met het gezin erop uit! Deze tips kunnen we deze zomer zeker gebruiken.

  Beantwoorden
 • 5 december 2014 om 13:23
  Permalink

  Wat ook erg leuk is tijdens de vakantie is om te overnachten tijdens een lange fietstocht! Zelf kies ik dan altijd voor glamping, zie ook http://www.selectcamp.nl/. Glamping is heerlijk na het fietsen omdat je dan toch nog in de buitenwereld bent maar wel geniet van aanvullende luxe in je kampeertent.

  Ik ga in principe niet vaak op lange fietstochten maar het is wel echt heel veel anders dan dat je normaal gesproken ervaart. Het is iedreen aan te raden! Ne als deze toebehoren voor je telefoon!

  Groetjes uit Brabant
  Sietse Grusthuizen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *