Goede Doelen Fietstocht – Zoetermeer : 30 mei 2019

Dit jaar hebben ze net als vorig jaar weer de keuze uit drie volledig gepijlde routes van 30, 60 of 90 kilometer. De kortste van de drie routes is ideaal voor een familietocht en gaat door het landelijke gebied rondom Zoetermeer. De deelnemers kunnen onderweg genieten van de natuur, het landschap en de statige boerderijen langs de oude landelijke wegen. Op verschillende locaties langs de routes zijn lekkere streekproducten te koop. Dus vergeet de fietstassen niet!

De 30 kilometer gaat vanaf Zoetermeer richting Stompwijk. Over de dijk van de Geerpolder, langs de Zoetermeerse Plas naar Benthuizen. Na de stop bij de Landwinkel Sonneveld gaat de route door het Bentwoud. Via Moerkapelle komen de deelnemers weer terug in Zoetermeer.

De 60 kilometer route is zeer geschikt voor mensen met een E – Bike. Deze route is tot aan Bentwoud gelijk aan de 30 km. Vanaf hier gaat de tocht verder langs Boskoop naar de Reeuwijkse Plassen voor een koffiestop bij Landal Park, net naast de route. Na Moordrecht sluit de route in Moerkapelle weer aan bij de 30 km.

Een verdere verlenging van de 60 km en speciaal voor de kilometervreters is de 90 kilometer route. Na Reeuwijk gaat de tocht langs de oevers van de plassen, vervolgens naar Woerden en Oudewater met een koffiestop in Hekendorp, waarna in Gouda weer aangesloten wordt op de 60 km route.

Kortom het zijn drie zeer verschillende en schitterende routes voor de familiefietsers, E – bikers en kilometervreters.

Website organisatie

Accommodatie in de Omgeving

Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag (9 KM Fiets), Hotel-Restaurant Auberge de Kieviet (12 KM Fiets), Wellness-Hotel Leiden (14 KM Fiets), Boutique Hotel Duinoord (17 KM Fiets), Stadshotel Den Haag (17 KM Fiets), Nautisch Centrum Scheveningen (20 KM Fiets), Vakantiepark Kijkduin (21 KM Fiets), LARGO Beach Houses Den Haag (21 KM Fiets) en Noordduinen (22 KM Fiets)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *