Reggestreek Fietsvierdaagse : 27 - 30 augustus 2019

Tijdens de fietstochten maakt u kennis met de vele gezichten die de omgeving van Zuna (tussen Wierden, Rijssen en Almelo) kent. Bossen, heide, de Regge, de Sallandse Heuvelrug en Twentse landschappen. Start en Finish is steeds bij de camping van Mölke waar u ook kunt overnachten.

Fietsen in de Reggestreek
foto Bert van de Maat klik de foto voor meer

Info op de site van de reggestreek fiets4daagse

De getoonde routes zijn van 2016 en alleen bedoelt als voorbeeld. Voor vierdaagse kunt u de actuele routes van de organisatie krijgen.

In Juni is hier ook een wandelvierdaagse.

Accommodaties Reggestreek

Overnachten kan bij het startpunt op 5* Vakantiepark Mölke, die verschillende arrangementen aanbiedt. Iets luxer kan bij het nabijgelegen 4* hotel Sallandse heuvelrug of overnacht in een Reggehooiberg ( meer hooibergen in de regio).

Enkele andere suggesties voor overnachten op niet al te grote afstand van de start: Landal Landgoed De Elsgraven (5 KM Fiets), Landal Twenhaarsveld (9 KM Fiets), Hotel-Restaurant Hellendoorn (10 KM Fiets), Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (11 KM Fiets), Recreatiepark De Tolplas (13 KM Fiets), Vakantiepark Hellendoorn (13 KM Fiets), Finspark Herikerberg (15 KM Fiets) en Landal De Vlegge (24 KM Fiets)

4 gedachten over “Reggestreek Fietsvierdaagse : 27 - 30 augustus 2019

 • 15 februari 2015 om 18:50
  Permalink

  Gewoontegetrouw wordt de KCK Vechtdal Fietsvierdaagse elk jaar in de eerste week van september georganiseerd, dus dit jaar van 1 t/m 4 sept.
  Nu zie ik dat dit jaar de Reggestreek Fietsvierdaagse (2015) ook op die dagen wordt gehouden. Normaal is dat een weekje eerder (laatste week van augustus)

  vr gr Jan Kelder

  Beantwoorden
 • 23 december 2013 om 21:54
  Permalink

  Er zijn ook geheel verzorgde arrangementen te boeken op basis van halfpension en all-inclusive. U kunt kiezen uit 6, 8, 11 of 12 dagen. Er wordt iedere ochtend een ontbijtmand bezorgd bij uw accommodatie of caravan. ‘s Avonds wordt er een 3-gangen buffet geserveerd in het restaurant. Kijk voor meer informatie op: Reggestreek fiets4daagse

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *