Nijkerkse Fiets4daagse : 9 - 12 september 2019

De UVV Nijkerk organiseert samen met VOEK Nijkerk en IVN Nijkerk  een fietsvierdaagse voor recreatieve fietsers met als start- en finishplaats Nijkerk. De afstanden van de uitgezette routes zijn 30, 45 en 60 km. De 30 km routes zijn ook geschikt voor bezitters van een scootmobiel.

De compleet nieuw uitgezette routes op deze vier dagen brengen u langs de mooiste plekjes in de wijde omgeving van Nijkerk. U kunt genieten van prachtige landelijke vergezichten, karakteristieke boerenhoeves, dorpen en steden. U rijdt door de Gelderse Vallei, Eemland, de bossen op de Veluwe en door de Flevopolder.  Natuur- en culturele aandachtspunten maken deze fietsvierdaagse met recht een belevenis!

De start- en finishplaats voor alle afstanden is bij  Sportpark “De Burcht”. De routes zijn gepijld en beschikbaar op papier en als GPX.

Geen tijd of zin in vier dagen fietsen? Dan kunt u ook losse dagen meedoen.

Starttijd tussen 09.00 en 12.00 uur.


Op de kaart als voorbeeld route : 60 kilometer richting Noordwesten over de Veluwe.

Accommodatie in de omgeving

U kunt overnachten op de startplaats in het hotel Ampt of in de omgeving, enkele suggeties:
DroomPark Bad Hulckesteijn (6 KM Fiets), Hotel-Restaurant De Klepperman (9 KM Fiets), Landal Heihaas (11 KM Fiets), Landal De Veluwse Hoevegaerde (11 KM Fiets), Vakantiepark Ackersate (13 KM Fiets), De Eemhof (13 KM Fiets), Hotel-Restaurant Mooi Veluwe (14 KM Fiets), de Haeghehorst (16 KM Fiets), Camping de Hertshoorn (17 KM Fiets), Hotel-Restaurant Amersfoort (17 KM Fiets) en Hotel-Restaurant Het Witte Huis (17 KM Fiets)

Inschrijven en informatie via de website nijkerkse fiets4daagse

Video Impressie 2018

Ook leuk

Eén gedachte over “Nijkerkse Fiets4daagse : 9 - 12 september 2019

  • 31 augustus 2018 om 22:47
    Permalink

    Net terug van de dwingelose 4 daagse en zou ook graag die van jullie willen fietsen. Zouden jullie mij de gox bestanden van de langste afstand willen toezenden. Ik ben ntfu lid en geen zwartrijder

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *