Fietsvierdaagse Twenterand : 25 - 28 juni 2019

Een nog jonge fietsvierdaagse vol beleving waarbij elke dag gestart wordt vanuit een andere kern binnen de gemeente Twenterand, zodat u van de charme van de verschillende dorpen en streken kunt genieten. Wat te denken van het schitterende natuurgebied “De Engbertsdijksvenen”, het Passantenhaventje in Vroomshoop, de Leemansmolen in Vriezenveen of de oeroude Brink in Den Ham.

Twenterand fietsvierdaagse foto (c)Twente-Tourist-Info

Onderweg is voldoende gelegenheid om een kopje koffie met iets lekkers te nuttigen, een museum of een andere leuke “afstapper” te bezoeken of gewoon even te genieten van een bijzonder uitzicht.

Ervaar Twenterand als ideale uitvalsbasis voor deze geheel bewegwijzerde fietstochten van 60 of 30 km.

De start is elke dag vanuit een andere kern van de gemeente te weten:  Dinsdag in Vroomshoop (Lunchroom Bij Saartje), woensdag in Westerhaar (Johanneshoeve), donderdag in Vriezenveen (Het Wapen van Vriezenveen) en tenslotte vrijdag in Den Ham (de Beuk)

Bij de startpunten zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig waar u de hele dag uw auto kunt laten staan.

Accommodatie

Op de site van de organisatie staat een overzicht van alle, veelal kleinschalige, accommodatie in de omgeving. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij het Landalpark De Vlegge op 5 kilometer van de start of Landal Landgoed De Elsgraven (15 KM fietsroute). Aan de andere kant vinden we Fletcher hotel Hellendoorn of Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug  op 16 KM fietsen.

En verder : Recreatiepark De Tolplas (5 KM), Vakantiepark Hellendoorn (11 KM),  Camping de Noetselerberg (16 KM Fiets), Recreatiepark ’n Kaps (18 KM Fiets), Landal Twenhaarsveld (20 KM Fiets), Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (20 KM Fiets), Camping de Holterberg (20 KM Fiets) en Vakantiepark Rheezerwold (24 KM Fiets)

Twente-Tourist-Info-408

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving vindt u op de website van Twenterand

Eén gedachte over “Fietsvierdaagse Twenterand : 25 - 28 juni 2019

  • 26 januari 2016 om 13:06
    Permalink

    Ik zoek een mooie fiets vierdaagse ca. Aug. met overnachting.

    gaarne jullie advies en ervaring

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *