Knipselkrant oktober 2016

Beck Fietstassen

beck-roll-fluo-orangeOp zoek naar leuke functionele fietstassen voor dagelijks gebruiken maar ook tijdens fietstochten? Bekijk dan eens de collectie van Beck’s.

Vakantiehulp fiets-fun

Een fietsvakantie eens heel anders beleven? Ga dan aan het werk bij fiets-fun. Je vervoert de bagage, maakt tentne schoon en verzorgd hand en span diensten. Je krijgt een onkostenvergoeding, maar het is min of meer vrijwilligerswerk.

Fietssnelweg langs Vlaamse kust

De kust van België is zo’n 70 kilometer lang en ligt volledig op Vlaams grondgebied. Nagenoeg van de Nederlandse tot de Franse grens loopt al een tramlijn. De West-Vlaamse regering onderzoekt nu de mogelijk hierlangs een hoogwaardige fietsverbinding aan te leggen

Steeds meer jongeren kiezen voor e-bike

Nu de e-bike een normaal fenomeen is in het straatbeeld, verandert ook het design: de e-bike wordt hip en verschijnt in modellen die ook in de ‘normale’ fietswereld populair zijn – denk aan urban bikes, bakfietsen, racefietsen en mountain bikes.

Therm-a-rest Uno

therm-a-rest-chair-uno-stoelDe lichtgewicht stoelen van Helinox zijn moeilijk te verslaan, in ieder geval qua gewicht. Toch doet Therm-a-rest, bekend van de slaapmatjes, een poging. In 2017 komt de Uno op de markt. Een voet voorkomt dat je wegzakt in de grond, je berg je stoel erin op en je kunt hem ook als tafel gebruiken. Gewicht is iets meer dan een kilo

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *