Knipselkrant januari 2018

Vouwbare fietshelm

De meeste racefietsers en MTB’ers dragen een helm. In het dagelijkse gebruik is de helm echter nog allesbehalve gewoon. Niet goed voor het kapsel en vooral niet praktisch. We gebruiken de fiets te vaak. En bovendien waar laat je dat ding? Het Amerikaanse morpher helmet denkt voor dat laatste een oplossing te hebben in de vorm van een vouwbare fietshelm. Met 149 dollar geen koopje helaas.

Velosock

Een vieze fiets is één ding dat je huis of auto dan ook nog eens vies worden een tweede. In Letland hebben ze daarvoor de velosock bedacht. Een hoes die je om de wielen spant waarmee de meest vieze onderdelen, banden, ketting, derailleur, afgeschermd zijn.

Te koop in verschillende hippe design die helemaal niets met fietsen te maken hebben. Dus niemand die het opvalt dat je fiets binnen staat.

Prijs is 49 euro inclusief verzending en je kunt het geld gewoon overmaken. Ook te krijgen voor kinderfietsen een een hoes die de hele fiets afdekt.

Bikepacking Ortlieb

Ortlieb Bikepcking grave pack
Ortlieb heeft zijn collectie bike-packing tassen uitgebreid met onder andere getoond gravel-pack: stevige voortassen. Ook een cockpit tas voor op je bovenbuis is nu beschikbaar. Shop bij de fietsvakantiewinkel

Winterschoen Vaude

De Minaki Mid CPX  is de nieuwe  fietsschoen voor koude en natte omstandigeden van Vaude. De schoen is gevoerd,waterdicht maar toch redelijk ademend.

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *