Knipselkrant Augustus 2016

Zo bereid je je fietsvakantie goed voor

Fietsvakanties worden steeds populairder. Het is niet alleen een relatief goedkope manier van vakantie vieren, maar ook hartstikke leuk! Fietsvakanties zijn vrij en actief maar vergen wel de juiste voorbereiding. Travelvalley helpt je een handje. Zo maak jij je fietsvakantie tot één groot succes: 5 handige tips.

Meer tips

augustus

Per fiets tussen jungle en kust in Maleisië

Fietsen in Maleisië betekent rijden langs kampongs en lokale markten, zwemmen bij watervallen of ‘gewoon’ op een tropisch strand. Verse thee proeven bij de theeplantages of mee helpen op de rijstvelden. Slapen doe je in een homestay en je spot ontelbare dieren onderweg. Een tocht van kust tot jungle laat je het ware gezicht van het mooie Maleisië zien.

Meer Maleisië

De Ems Radweg:  net over de grens

Uitgeroepen tot een van Duitslands kwaliteitsfietsroutes en dat is gezien de variatie in het landschap en de rijke cultuurgeschiedenis rond de rivier niet verwonderlijk.

Meer Duitsland

Mountainbiken in Salland

In de driehoek Deventer, Enschede en Zwolle ligt de Sallandse Heuvelrug. Het is een prachtig natuurgebied waar je veel lol kunt beleven.

Meer Salland

Fietsen in het Jeseniky gebergte

Het Jeseniky gebergte in Oost-Tsjechië is schitterend om te fietsen; dit landschap veel te bieden. In juni 2016 zijn er nieuwe fietsroutes geopend in het Jeseniky gebergte.

Basis-fietskaart Nederland vernieuwd

De Basiskaart LF-routes behoort al jaren tot de standaarduitrusting van vele fietsers. Een nieuwe editie van deze fietsatlas, met actuele routelijnen van zowel de LF-routes als de aansluitende knooppuntnetwerken, is nu beschikbaar.

Cycle for plan in Zambia

Op reis naar een toffe bestemming en tegelijkertijd iets goeds doen voor je medemens? Ben je niet vies van een stuk fietsen en heb je altijd al eens naar Zambia willen afreizen? Wellicht dat het Cycle for Plan-initiatief van Plan iets voor je is. Een unieke reis wordt het in ieder geval zeker!

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *