Knipselkrant 2016

Rhedense Fiets4daagse Stopt

Na 20 jaar stopt deze vierdaagse. Reden zijn teruglopende deelnemers aantallen en sponsor inkomsten

Fietsen leer je op een loopfiets: weg met de zijwieltjes

In België zijn ze heel stellig: weg met de zijwieltjes. Evenwicht leer je niet met.

Cycle for plan Zambia

Fiets in juli 2017 mee met Cycle for Plan door de adembenemende landschappen van Zambia voor Plan Nederland. Leg ca. 600 km af over dirt roads en uitdagende tracks en vang een glimp op van The Big Five langs de route. Maak je klaar voor onvergetelijke ontmoetingen met traditionele stammen en ervaar zelf het werk van Plan Nederland in Zambia.

Liebliches Taubertal, de klassieke 5-sterren fietsroute

Het is een fietsroute van de buitencategorie. De 100 prachtige kilometers door het Liebliches Taubertal is een van de twee vijf sterren fietsroutes in Duitsland. Een echte klassieker met een overdaad aan kastelen, burchten en kloosters gelegen in en boven de wonderschone rivierdalen. Hier fietsen is een reis door de tijd maken.
Meer Duitsland

fietsnieuws Knipselkrant September

Fietsvakantie suf? Ga op een Speed Pedelec!

Fietsvakantie. Je kunt snelle tochten afleggen op een mountainbike of lekker relaxed de omgeving verkennen op een elektrische fiets. Wil je die snelheid en comfort nou combineren? Koop een Speed Pedelec!

Kies je Wijn-fietsroute in Nederland

Wijnroutes in Nederland die je fietsend langs wijngaarden in o.a. Gelderland en Limburg brengt. Routes waarbij je kunt proeven en ook nog eens in een mooie omgeving fietst.

Buienradars: zijn ze betrouwbaar?

Nogal wat gebruikers van buienradar-apps en -sites zullen uit eigen ervaring zeggen: zeker niet 100% betrouwbaar.

Hans de Waard (80) fietste een Rondje Nederland

Hans de Waard is net terug van een ‘rondje Nederland’ op de fiets, met zijn tentje en slaapzak achterop.

De mooiste fietsroutes rond Innsbruck

Fietsen door het dal van de Inn, door idyllische dorpjes met prachtig uitzicht op de bergen. Innsbruck en omgeving heeft voor de race- en toerfietser veel moois

Meer Oostenrijk

 

obstakel_fietspad-215435

Obstakels te melden

De fietsersbond roept fietsers op om obstakels en knelpunten voor fietser te melden

Landal De Reeuwijkse Plassen

Even ten noorden van Gouda is vanaf kerst 2016 een nieuw landal park beschikbaar. De  Reeuwijkse, en iets verderop, Nieuwkoopse Plassen vormen samen met het groene hart zelf een prachtige omgeving om te fietsen. Midden in de randstad is een snelweg nooit ver weg maar er is ook verbazing wekkend veel groen. Er zijn verschillende routes te vinden door en om de plassen.

Daarnaast kun je een bezoek brengen bijvoorbeeld de Rotterdamse haven, avifauna in Alphen aan de Rijn of een van de vele musea in de steden rondom.

Futurumshop retourrecht 365 dagen

De sportieve webshop, waar ook veel fietsers hun producten kopen, bied nu een retourrecht aan van maar liefst 365 dagen (wettelijk is deze termijn 14 dagen). Behalve dat je dus heel lang de mogelijkheid hebt om de aankoop te heroverwegen kun je dus ook een product op voorraad kopen en als je het toch niet nodig blijkt te hebben alsnog retour sturen. Ongebruikt uiteraard.

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *