Fietsvakantie Sumatra Indonesië

Op Sumatra, een van de grootste Indonesische eilanden en veel groter dan bijvoorbeeld Bali, ervaar je stille krachten. Hier ben je ver weg van de dagelijkse sleur. Oerwouden waarin Orang Oetans leven, bomen die tot in de hemel rijken, vulkanen die zouden kunnen uitbarsten en omringd door een machtige Indische Oceaan, Sumatra is een groot avontuur.

Fietsen op Sumatra

En Sumatra wordt nog avontuurlijker als je op de fiets gaat. Met Indonesia Travel heeft u de mogelijkheid om op de fiets Noord en West Sumatra te ontdekken. Fietsend kunt u de prachtige natuur in al haar facetten bewonderen en ervaren. Van het horen van tropische geluiden horen tot het ruiken van de typische geuren die bij een tropisch eiland horen. U komt vanzelf in contact met de lokale bevolking als u even stopt om te pauzeren bij een fruitstalletje of een adembenemende foto wil maken van een van de vele rijstvelden op de helling van een vulkaan.

sumatra-fietsvakantie

De fietsreizen van Indonesia Travel kunt u op uw eigen fiets doen of op een huurfiets. De groep is maximaal 12 personen groot, een individueel arrangement is al mogelijk vanaf 2 personen. Er gaat altijd een personenbusje en een bezemwagen mee, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u strandt op Sumatra. Bagage wordt vervoerd en overnachtingen vinden plaats in middenklasse hotels. De route gaat grotendeels over verharde wegen. De totale fietsafstand bedraagt circa 1200 kilometer. Na afloop heeft u een prachtige indruk en een waardevolle ervaring!

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *