Fietsvakantie in Nederland

Fietsvakantie in het eigen Nederland is  in opmars. Het hoeft allemaal niet meer zo ver en exotisch om toch een leuke vakantie te hebben. Fietsen in eigen land heeft zo zijn voordelen, geen verre reis heen en weer, eigen taal en bij nood of slecht weer ook zo weer thuis. Jammer is dat de meeste, vooral grotere, campings in Nederland bedroevend zijn en duur bovendien. Gelukkig zijn er ook goede en komen er steeds meer fietsvriendelijke mini en natuurcampings.

Fietsroutes Nederland

LF Routes voor een fietsvakantie door NederlandRoute plannen is in Nederland ook lekker makkelijk. Met de fietsrouteplanner van de fietsersbond heb je zo een leuk rondje voor elkaar. Maak gebruik van de knooppunten en je hebt een duidelijke gemarkeerde route.

En dan zijn er ook nog de LF fietsroutes, met de opkomst van het knooppunten netwerk zou je dit netwerk dat al meer dan 25 jaar bestaat bijna vergeten. Zowel lange Noord-Zuid routes en Oost-West routes als rondjes zoals de   Elfstedentocht en rond het Zuidermeer maken deel uit van de meer dan 4500 kilometer bewegwijzerde routes.

Daarnaast bestaat er nog het rondje Nederland van 1300 kilometer dat verschillende LF routes aan elkaar knoopt.

Een kaart met LF fietsroutes voor je fietsreis is te koop in de betere boekhandel: de zwerver en fietsvakantiewinkel


Meer fietsen Nederland

Op de voorpagina en in de kalender vind u een lijst met alle fietsvierdaagsen. Daarnaast zijn er nog diverse losse artikelen over andere fietsmogelijkheden. Fletcher hotels heeft op verschillende plaatsen fietsarrangementen.

Reisorganisatie fietsrelax bied verschillende fietsreizen aan

Momentje, we halen het aanbod voor u op

Accommodatie rond Wijk bij Duurstede

Landgoed Ginkelduin (12 KM), Landal Amerongse Berg (17 KM), Camping de Rotonde (21 KM), Hotel-Restaurant Amersfoort (22 KM), Hotel-Restaurant Het Witte Huis (25 KM), Hotel-Restaurant De Klepperman (30 KM), Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht (32 KM), DroomPark Bad Hulckesteijn (38 KM), Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg (38 KM), Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (41 KM) en Vakantiepark Ackersate (43 KM)

Ook leuk

Eén gedachte over “Fietsvakantie in Nederland

  • 21 januari 2013 om 15:58
    Permalink

    En dan zijn er ook nog de LF fietsroutes, met de opkomst van het knooppunten netwerk zou je dit netwerk dat al meer dan 25 jaar bestaat bijna vergeten. Zowel lange Noord-Zuid routes en Oost-West routes als rondjes zoals de Elfstedentocht en rond het Zuidermeer maken deel uit van de meer dan 4500 kilometer bewegwijzerde routes. In Februari 2012 is de set met routekaarten nieuw uitgebracht, aangevuld met de knooppuntroutes en geactualiseerd. En de boven genoemde ‘ Fietsers Welkom ‘ accommodaties zijn er ook op terug te vinden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *