Fietsvakantie Drenthe

Drenthe FietsvakantieDrenthe is met zijn ruimte, rust en natuur populair als fietsbestemming, dat is alleen al terug te zien in de grootste fietsvierdaagse van Nederland die in Drenthe plaatsvindt.

Fietsvierdaagse in Drenthe gemist?

snp heeft een fietstocht langs B&B’s van vier dagen. Zuster organisatie Pharos heefft een iets langere tocht, 5 of 7 dagen fietsen met bagagetransport .

Kras heeft een aantal fietstochten door Drenthe .

tui biedt een standplaats fietsvakantie rond Dwingeloo.

Liever wat luxe?

Maak Landhotel de Borken tot je uitvalsbasis in verken het Dwingelerveld en de weerribben.  In de omliggende natuurgebieden kun je het fietsen ook afwisselen met wandelen.

Kamperen

Voor liefhebbers van kamperen is er de natuurkampeerroute Drenthe, een tocht van kleine 400 kilometers langs verschillende natuurkampeer terreinen. Door het ruime aanbod zijn er eenvoudig korte kindvriendelijke dag etappes te maken.

Meer fietsvakanties in Drenthe

Vakantiepark Diana Heide (5 KM), Bungalowpark Het Hart van Drenthe (5 KM), Landgoed Het Grote Zand (7 KM), Hof van Saksen (10 KM), Bospark Lunsbergen (10 KM), Landal Orveltermarke (11 KM), Camping Hunzedal (13 KM), Kuierpad (13 KM), Vakantiepark Hunzedal (13 KM), Landal Het Land van Bartje (14 KM) en Landal Aelderholt (17 KM)

Boomkroonpad

Bekijk een bos eens van een andere kant, in Drouwen nabij Borger kun je in het Buitencentrum Boomkroonpad behalve fietsen en wandelen op de grond ook opklimmen ( niet met fiets 🙂 ) en wandel je tussen de boomtoppen.

Superleuk zeker voor kinderen een welkome afwisseling

Ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *