Fietsvakantie Denemarken

Bekende fietsroutes in Denemarken zijn de fietsroute Berlijn – Kopenhagen en de Oostzee route die over de kleine eilanden hopt. Bij beide routes kun je Møn aandoen, dit eiland heeft aan de oostzijde prachtige witte krijtrotsen

Fietsvakantie Denemarken, dicht bij huis, kindvriendelijke campings. Prima voor een fietsvakantie zonder cultuurshock. Al hebben ze wel een andere munt.

Overnachten tijdens een fietsvakantie

Er is een ruim aanbod aan kindvriendelijke campings. Bij eens een keer slechter weer kun je terecht in een jeugdherberg, bijvoorbeeld die bij Møn  zit in een klassiek oud gebouw.

Wil je wat eenvoudiger en avontuurlijker camperen, kies dan voor Overnatning I Det Fri , kleinschalige kampeer terreinen de variëren van een natuurcamping tot primitieve plekjes met een doos in het bos als WC en een jerrycan voor het water. En allemaal zeer budget vriendelijk

Fietsvakantie Denemarken

Reizen

Vervoer heen en terug

Er zijn verschillende manieren om naar Denemarken toe te gaan. Als je je eigen fiets mee wil nemen kun je met de auto gaan. De hoofdstad Kopenhagen ligt op ongeveer 750 kilometer van Utrecht af. Ook kun je met de trein al binnen een paar uur in Denemarken zijn. Natuurlijk zijn er ook verschillende vliegmaatschappijen die naar het land vliegen. Je kunt een fiets meenemen, maar er zijn ook genoeg mogelijkheden om in Denemarken een fiets te huren.

Artikelen Denemarken

Accommodatie

Centraal op Jutland ligt Landal Søhøjlandet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *