Kras Reizen Fiets en Wandeldag : 14 april 2019

bussen-fietsen-fietsdag

Al zin in de volgende fietsvierdaagse? Wellicht is een fietsvakantie ook een leuk idee voor komend jaar zelfstandig of bijvoorbeeld met Kras. En er zijn ook groepsfietsvakanties als u bang bent het gezellige van een vierdaagse te missen.

Kras is wellicht niet meteen de eerste reisorganisatie waar u aan denkt bij een fietsvakantie. Toch hebben ze een uitgebreid aanbod van fietsreizen en andere actieve vakanties in Europa.

Fietsvakantie met Kras

In hun aanbod de klassiekers in Duitsland langs Elbe of Donau. Het rondje Bodensee, maar ook bijvoorbeeld zonnig fietsen op het Griekse Corfu. Of het nog relatief ongerepte Kroatië 

Kras Fietsdag

Op zondag 14 april organiseert de reisorganisatie kras weer haar fiets en wandeldag. Naast een dag fietsen of wandelen door het Land van Maas en Waal kunt u kennismaken met het reisaanbod van kras en eventueel een reis (met korting) boeken.

kras-fiets-en-wandelvakanties

Deelname kan op de eigen fiets maar eventueel kunt u deze dag ook een (elektrische) fiets huren dit kunt u boeken op de site van kras voor een paar euro. Hetgeen een prima gelegenheid is om kennis te maken met ‘fietsen met een duwtje in de rug’. Een elektrische fiets voor een kort rondje proberen kan kosteloos op deze dag.

Kosten 3 euro per persoon, dat is inclusief koffie en gebak maar zonder eventuele fietshuur.

Naar de website

Accommodatie omgeving Ammerzoden

Hotel-Restaurant Prinsen (12 KM Fiets), Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch (13 KM Fiets), Hotel-Restaurant Waalwijk (17 KM Fiets) en Landal Kaatsheuvel (20 KM Fiets)

Voor de dag zijn geen actiecodes bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *